2012. január 14., szombat

Pénteken este

Amint közeledik a péntek esti bibliaóra ideje, érzem a vágyat, hogy ott legyek testvéreimmel együtt az Úr lábainál. Így történt ez tegnap este is. Gyurival gyalog tettük meg az utat az imaházba szokásunkhoz híven.
Szeretem ezeket az esti sétákat, amúgy is gyakran kiruccanunk egy egy sétára a párommal. Szeretek ilyenkor belekarolni a karjába, érezni a kabátjából és a szívéből áradó meleget.
  Hégely Béla bácsi tartotta a bibliaórát.Valahányszor hallom a szolgálatát, feltöltekezem az Úrtól jövő üzenettel. Bölcsen, értelmesen, lélektől átitatva beszélt az este is a SZENTSÉGRŐL.-Milyen mély alázattal járulhatunk az Úr színe elé,és mennyire le kell vetkőzni minden olyan dolgot, ami  esetleg csak máz rajtunk.Egy bizonyos félelemmel jöhetünk Elé, az Ő szentsége megkívánja, hogy tiszta legyen a szívünk.Mély átérzéssel énekeltem én is az éneket:" Tégy szenté Te engemet, tisztítsd meg a szívemet"
                                                                                               Ámen

3 megjegyzés:

  1. Tudom, hogy mindennek Istentől elrendelt ideje van, ezért nem elégedetlenkedek, amikor nem tudunk Benneteket utánozni ebben: elsétálni pénteken imaórára, együtt lenni testvérekkel, egymással...De örülök Veletek, hogy itt vagytok Békésen, és példát mutattok nekünk fiatalabbaknak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alázattal kérem a Mestert, tanítson bölcsen viselkedni, mutatni jó példát.Bevallom (kicsit szégyenkezve), nem mindig sikerül, de törekszem.

      Törlés
  2. Éva Néni, van Számodra valami nálam, kérlek, nézz be a blogomra:)

    VálaszTörlés