2013. május 27., hétfő

Női konferencia Békésen




                                           Trescsik Szabolcs és Márti bizonyságtétele
                                                        A férfiak is szorgoskodtak.


Hűvös idő köszöntött ránk pénteken, de annál több meleg kézfogás, szeretetteli köszöntés.Sorban érkeztek távolról érkező vendégeink,volt ki vonattal, busszal, kocsival,  egyik a másiknak adta a kilincset.Dunántúl, Duna-Tisza köz és Kelet Magyarország képviseltette magát. A konferálónk Paróczi Zsoltné volt..Már szombaton bő leírást kaptunk fő előadónktól, Révész Szilviától  többek között az "El Camino"zarándokútról.

 Mottónk:" Beszélő viszonyban Istennel"
Szombaton délelőtt És 40 :29-31ból volt az előadás
Erőt ad a megfáradtnak  Ezen a földön törvényszerűség, hogy elfáradunk, "de, akik az Úrban bíznak, erejük megújul, szárnyra kelnek, mint a saskeselyűk, futnak és nem lankadnak el., járnak, és nem fáradnak el"....Istennel új dimenzióba kerülünk
 Sok akadályt állít elénk a Sátán , egyik ilyen a hazugsága, amikor lebeszél, mondva, hogy úgysem tudunk  célba érni.A másik akadálypróba a múlt emlegetése.És:43/18 "Ne a régi dolgokon tűnődjetek..íme én újat teszek" Minden reggel megújul Isten kegyelme rajtunk.Tegyen boldoggá minket a ma!Aztán nagy akadály, amikor az ellenségünk kárhoztat., vagy a szívünkbe ülteti a keserűséget, aggodalmat.
                                Minden élethelyzetben Isten feljogosít arra, hogy Vele megbeszéljük dolgainkat. Higgyük el, akik az Urat szeretik, minden javukra van.Semmi felől ne aggódjatok Fil 4/6
Az imádság ajtót nyit Isten felé. A láthatatlanra nézzünk, ne a földiekre!" kor 4:16/17

  Délután elő lett adva "A Nóé bárkája"muzikel.
    Vasárnap is nagyon sok bizonyságtétel, , tanítás serkentett Isten dicsőségének a kívánására, dicsőítésére, buzgóbb imaéletre.

Itthon vendégeink szállásra és vacsorára Dobner Győzőné Loni,Budapestről, és Kaszta Ferencné Ibolya Gödöllőről
Feledhetetlen alkalom volt, hogy találkozhattam rég nem látott testvérnőimmel,és új barátságok születtek.   Önazonosságunk a szeretet Ebben a szeretetben benne van annak a sok testvér és testvérnő fáradhatatlan szorgossága, akik hozzájárultak az ÖRÖMÜNNEPHEZ!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése