2013. november 9., szombat

Nem unatkozunk

Nincs időnk unatkozni. Azok közé tartozunk, akiknem unatkoznak. Pörög az élet körülöttünk, program programot követ.
Nagyon régen nem ültem le blogomba írni, így felhalmozódtak az események, azért megpróbálok egy kis betekintést adni az elmúlt idők folyásáról
Augusztus Zenei tábor Békésen. Vendégeink voltak Lónyai lányok
   Szeptemberben Gyuri Szerbiában járt egy kis csapat önkéntessel. Nyúl Zoltánék segítségére siettek, tetőt tenni a fejük fölé., ugyanis a házuk porrá égett.
                       
  Ugyancsak szeptemberben Belényesen jártunk, ott a " Nóé és az özönvíz "című zenés történet lett előadva a Békési gyerekek által.
   
Szeptemberben volt az ifjúsági konferencia is,  meghivott előadója Budai Lajos és Evódia  volt.
Október hatodikán bemerítési ünnepélyünk volt Békésen. Nagy ünnep, aminek a menny is örül...!
Október 19én, Gyulán, valamint 20-án Békéscsabán lett a Nóé musikel előadva.
Rendszeresen járok ki péntekenként Kőröstarcsára, minden második szerdán a nyugdíjasok alkalmára, valamint most már rendszeressé vált minden második hétfőn a női kör.
      Itthon is folytak a munkálatok.Egy részét a lakásnak szigetelni és festeni kellett.  Ezt a müveletet Gyuri végezte, én az inasa voltam.
      
Gazdag termést adott az Úr! Bőven teremtek a gyümölcsfák. Dolgom is akadt bőven a berakással.Most úgy látom, megérte. Hála mindenért az Úrnak!!!!


      

2 megjegyzés:

  1. Micsoda példaképek vagytok Ti nekünk! Én is ilyen tevékeny, szolgáló nagymama szeretnék lenni! :) Piroska

    VálaszTörlés
  2. Mi csak szürke, hétköznapi emberek vagyunk, akiket Isten kegyelméből betakar .Nekünk ti vagytok a példaképeink, kedves Piroskám, de nemcsak nekünk, sokan felnéznek rátok .Áldás vagytok a gyülekezetnek, sőt még határon túl is jut abból, amit az Úrért tesztek.Legyetek áldottak!!!

    VálaszTörlés